Contacteer ons

Contact Persoon : Liu

Telefoonnummer : 86-18011399169

WhatsApp : +8618280345525

Free call

het spoor van de zhengzhou-wanzhouhoge snelheid

April 26, 2020

Laatste bedrijfscasus over het spoor van de zhengzhou-wanzhouhoge snelheid

projecteigenschappen:

  1.complex brugtype


Het brugtype is een catenary kromme. Het malplaatjeontwerp moet worden afgebakend uit om ervoor te zorgen dat het malplaatje aan de vereisten van de catenary vorm van de krommestructuur voldoet.

 

 

 

2.Difficulty in de bekistingsontwerp van de boogring


De boogring is een complexe structuur met veelvoudige hoeken en veelvoudige hellingen. Daarom moet de berekening van het malplaatje de lading van de concrete zijdruk, het drijfvermogen, en het gewicht van het beton, het gewicht van de malplaatjestructuur en andere ladingen gelijktijdig overwegen om de analyse van de spanningscontrole uit te voeren. Het spanningsmodel is complex en uiterst moeilijk.

3. Moeilijkheid in bekistingsinstallatie


Het is moeilijker, ingewikkeld en cumbeersome in de bekisting die dan de gewone horizontale of verticale bekistingsinstallatie plaatst, die omdat dat de bekisting moet is langs de kettingskromme volgens de bouwsecties worden geïnstalleerd. Het bekistingsontwerp moet diverse factoren en ontwerp verwante componenten vooraf overwegen vooraf om de moeilijkheid van installatie ter plaatse te verminderen.

4.Difficulty in bekistingsselectie


De bekisting zou lichtgewicht, hoge starheid en sterke veelzijdigheid moeten zijn. Het moet ook geschikt niet alleen voor bouw ter plaatse, maar ook voor recenter materieel beheer en materiële omzet zijn.

 

het systeem van de projecttoepassing: De bekistingssysteem van de ForPro groot grootte

 

             

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

aidy.liu@forprosh.com
+8618280345525
8618011399169
shinenic.doris
86-18011399169